Wat maakt een goede korte video?

Film production

Voor de meeste mensen zijn video’s het belangrijkste communicatiemiddel van een filmmaker. Maar wat maakt een goede korte video? Laten we een paar voorbeelden bekijken. Ten eerste moet een video snel en wendbaar zijn. Een video moet heel kort zijn omdat hij snel moet kunnen worden geproduceerd en gepubliceerd. Maar ook moet een video niet te lang duren. Laten we eens kijken naar het aantal seconden dat een typische YouTube-video duurt: 17 seconden. Dit betekent dat als je wilt dat je video binnen een paar seconden door je publiek wordt gezien, je 30 seconden geweldige inhoud moet produceren die ervoor zorgt dat zij (en je websitebezoekers) dat doen. 500 seconden of 1000 seconden kunnen gemakkelijk te lang zijn omdat woorden niet zullen uitleggen wat je net hebt gezegd, en als ze dat wel doen, zul je meer woorden moeten toevoegen om uit te drukken wat je bedoelt. Ten minste de eerste 30 seconden moeten zeer uniek zijn. Dat betekent dat je titel en sleutelwoorden een groot aantal variaties moeten hebben om de aandacht van de kijker te trekken en om memorabel te zijn.

Een video is zeer zelf reflecterend. Geen enkele professional zal tegenwoordig met dezelfde camera voor een camera verschijnen. Dat betekent dat de videotitel op zijn minst semi-uniek moet zijn en een inleiding vormt op je toekomstige werk. Een videotitel moet uniek zijn, maar niet te specifiek. Dit maakt het mogelijk om in de toekomst de volledige naam of titel van uw videoplayer te achterhalen. En ten slotte moet de video professioneel geregisseerd en gemonteerd zijn. Een goed gemaakte video getuigt van uw expertise en vaardigheid. Houd er rekening mee dat professionele video’s vaak over gebruiksvriendelijke technologie beschikken. De titel moet dus op zijn minst compatibel zijn met een coole nieuwe webcam en een professioneel MIDI-keyboard. Wees niet bang dat een video buggy is.

U wilt dat uw kijkers er even naar kijken, liefst een paar minuten, terwijl ze elders op internet actief aan het zoeken zijn. Een leuke video zal de meeste mensen niet in verwarring brengen, en u wilt dat hij ambitieus overkomt, hoe u de boodschap ook uitspreekt. Kies dus een unieke videotitel. Wees niet bang voor gags. Die zijn best vermakelijk. Je zou er wat humor in kunnen gooien en een professionele, audio-logische verteller over je werk kunnen toevoegen. Vergeet niet dat dit soort video’s meestal de hoogste views hebben, dus kies een geweldige titel voor je video. Je hoeft geen videoproductiebedrijf in te schakelen. Maar vooral als u video’s online gaat plaatsen, hebt u een website nodig. Wat is het uiteindelijke doel van uw website? Website gebruikers zullen eerst stoppen bij uw website om te vinden wat ze willen en ze hebben de beste, meest georganiseerde website nodig die ze kunnen vinden, toch? U moet proberen een zeer sympathiek beheerdersdeel te maken dat gebruikers en hun drukke agenda’s zal ervaren. In aanvulling op de beheerder, kunt u belangrijke functies zoals widgets, sociale media, cv-platforms, gebieden voor een portfolio op te slaan, of zelfs een dating / relatie gedeelte (vrouwen lusten hem hij zich aanmeldt of weer samen met hen), om een waardevolle inhoud die gemakkelijk doorzoekbaar zal zijn, showcase uw werk, en worden een uitstekende reclame. Naast een website, moet u ook een platform. Op het moment van dit schrijven, worden de meeste professionele websites gemaakt met behulp van WordPress, een geweldige content management tool. Dit komt omdat Myspace (overgenomen door Facebook in 2013) geen gebruik wilde maken van hun content lay-out en stroomlijning. Dus, elke site met zijn eigen aparte look en nieuwe leden gebruiken vaak dezelfde sjablonen. Veel mensen willen het maken van aangepaste sjablonen niet op voorhand financieren, maar het vergt toch wat extra inspanning om hun website van aangepaste inhoud te voorzien. Dit kost uiteraard geld en tijd. Als u een website heeft die u vaak bezoekt en u wilt meer zichtbaarheid krijgen, dan zult u graag ondersteuning hebben van een goed gemaakte website.

Een videoproductie beschikt over een website en het accepteert videobestand. Een video productie wordt aanbevolen omdat het geeft je de bescherming van professionele en voorzien video, maar je moet nog steeds een muziekje. Natuurlijk krijg je een lounge met een DVD case, in eerste instantie meestal op een manier van een muziek video locatie. Om voor de klanten om verbinding te maken met uw video die u nodig hebt om grote inhoud te bieden, in plaats van een video die alleen maar uiting geeft aan uw persoonlijkheid of misschien zelfs uw werk is nog maar net begonnen. Dit is niet langer een eenvoudige taak van een van de studenten van de Myspace en YouTube. Youtube en Vimeo niet alleen begonnen met meer en meer veranderingen op hun medewerkers. Tegenwoordig zijn er mensen over de hele wereld met genoeg middelen en tijd om kleine bedrijven te beheren. Dat was vroeger een relatief van bijna niemand. Myspace is nog geen officiƫle operatie van een van die bedrijven geworden. Het zou u ten zeerste verbazen te denken dat een videoproductiebedrijf documenten kan schrijven, die onderling worden uitgewisseld, waarbij internationale websites betrokken zijn.