Wat is een videoproductie?

Videoproductie

Een videoproductie is een videoproductie geproduceerd met behulp van een videobewerkingssoftware. Het idee is om de video te bewerken tot een gewenste lengte, zodat hij kan worden geüpload naar een site voor het delen van video’s, waar downloadmogelijkheden zijn, sites voor het delen van bestanden zoals YouTube, Rapidshare, Dropbox, YouTube, Vimeo, Living Social, foursquare, met uitzondering van afleveringen van televisie. Zo kan bijvoorbeeld een muziekvideo die met een concertproductiestudio is gemaakt en naar YouTube is geüpload, worden gedownload door mensen die niet over de laatste versie van een computer of een smartphone beschikken, of die uit een ander geografisch gebied komen. De toepassing voor de YouTube Search API en andere websites van derden staat een dergelijke download niet toe, maar deze functionaliteit wordt wel opgenomen door de eigenaars van de toepassingen.

Onze taak is dus om een softwarepakket te maken dat in staat zal zijn om een videobestand rechtstreeks van de website van een derde partij te downloaden, waarbij de bestandsgrootte van de video wordt gedownload. Dit softwarepakket kan vrij gemakkelijk worden gebruikt als een stand-alone tool of als onderdeel van een bestaande productiestudio met behulp van Video Forge, het biedt ook de mogelijkheid om video’s met filters te produceren, waardoor het geschikt is voor specialisatie in de beeldende kunsten.

De stadia waarin Videoproductie kan worden gebruikt:

Een videoproductie is een vrij gespecialiseerde vorm van online videoproductie.

Er zijn allerlei speciale eisen nodig die verder gaan dan de hierboven beschreven typische methoden voor videoproductie. De diepgaande en functionele kenmerken van een videoproductie zijn immers van groot belang als u wilt dat deze een groot potentieel publiek bereikt. Elk soort interessante, educatieve en speciale productietechniek die nuttig is in een educatief of technisch gebied, heeft ook potentieel in dit soort videoproductie. De specifieke kenmerken van een videoproductie zijn gevarieerd.

Fase 1: Voorbereiding van de inhoud Voorbereiding van de inhoud. In deze eerste fase bereiden wij een voorgesneden videobestand voor de ontvanger van ons aanbod voor. Dit is onder andere afhankelijk van de methode die u kiest om uw inhoud te uploaden. Daarbij moet u alle delen van het bestand voorkleuren. Wanneer u de gratis versie van Video Forge gebruikt, wordt dit automatisch gedaan. Wanneer je een video upload naar YouTube, upload je een vooraf bewerkt bestand dat klaar is om te worden geüpload. De inhoud moet al voorgesneden zijn in de eigen versie van Video Forge. Ten tweede, moet je het audio bestand voorbereiden dat zal worden gebruikt als muziek voor de video. De inhoud moet dus ook al voorgesneden zijn. Een primaire visuele effecten (VFX) kunstenaars zijn nodig om een achtergrond die zal worden gebruikt als de achtergrond voor te bereiden en overlay de video met behulp van software. Voordat we hierop ingaan, zullen we deze methode eerst bespreken.

Fase 2: Bewerken van de inhoud Tijdens het bewerken is de videoproductie een voortzetting van de voorbereidingsfasen. Na deze fase hebben we een videobestand met de vooraf bepaalde parameters, waarna we het kunnen uploaden naar YouTube (of een andere website voor het delen van video’s) met behulp van de functie Een link maken van onze applicatie. De app toont alleen de naam van het geuploade binaire bestand en de grootte van een bepaald extraneus gebied. Het logo en de copyright tekst worden verwijderd uit dit bestand wanneer het wordt geupload naar YouTube, maar verschijnen niet wanneer u bestanden upload op Rapidshare of een andere file sharing website. U zou over het algemeen het volledige bestand naar deze websites uploaden. Enkele specifieke vereisten voor de video’s die naar deze sites worden geüpload zijn als volgt: Een pasfoto moet boven de titel van de video op de Rapidshare website geplaatst worden. Deze kopfoto moet minimaal één minuut lang zijn en duidelijk identificeerbare informatie bevatten over de persoon die verantwoordelijk is voor de productie, zoals zijn/haar naam en functie in de organisatie. Het moet niet-commercieel zijn en er mag geen vreemde inhoud in het bestand worden opgenomen.

Lees meer:
Promotievideo laten maken
Live streaming