Look en feel van een videoproductie

Videoproducties Rotterdam

Laten we het eerst eens hebben over de “look and feel” van een videoproductie. Het gaat niet alleen om de visuele presentatie en de videobeelden, maar ook om de audio- en audio-effecten. De visuele presentatie en de audio-evaluaties met een hogere frequentie staan open voor de interpretatie van de speler. Het is voor een speler prettig om te begrijpen wat het universum betekent, waardoor het voor de speler gemakkelijker wordt om het te internaliseren en te gebruiken, wat leidt tot een efficiëntere benadering van het spelen van spellen.

De aard van een videoproductie kan op de volgende manieren worden geïnterpreteerd:

De wetenschap (subtiel en duidelijk)

(b.v. handbewegingen, lichaamstaal, emoties, drama, reactie)

De beheersing van het bewustzijn

Meer Wetenschap

Begrip van spel ontwerp concepten wordt gemakkelijker met een beter begrip van de wetenschap achter de gekozen visuele effecten. Videoproductie kan de psychologie van de speler nadelig beïnvloeden.

Laten we beginnen met het voor de hand liggende: niet alleen weten videoproducties te spelen met strategische aspecten (b.v. risicobeheer, verdedigen van grondgebied of enz.) zoals spelontwerp, zij hebben ook een groot begrip van en respect voor psychologische concepten. Als gevolg daarvan hebben videoproducties het vermogen om een nieuwe ervaring voor de speler te creëren.

Welk deel zorgt voor een succesvolle videoproductie?

Een videoproductie is duidelijk een onderdeel van game design. In feite kan een videoproductie u veel helpen bij het creëren van de inhoud van het game design. Filmproductie kan een speler helpen bij het spelen van het spel, hem dieper in de spelervaring duwen die de kern van de gameplay-ervaring is. Persoonlijk zie ik filmproductie dus als een onderdeel van game design.

De grootste uitdaging bij het ontwerpen van spellen is de speler emotioneel te maken. Daarom wordt bij videoproductie gebruik gemaakt van zaken als lichaamstaal, stem, drama, tempo en verhaal op een manier die een nieuwe emotionele ervaring voor de speler creëert.

Waarom zou ik een videoproductie maken?

Een videoproductie is misschien iets voor u als u een ander soort spelervaring wilt creëren. In plaats van te concurreren met andere spelers, kan AROMA eigenlijk vrij van concurrentie zijn. Het is gemakkelijker voor andere spelers om aan het spel deel te nemen omdat alles bedoeld is voor een bij elkaar passende spelerservaring.

Waarom maak je geen product video of maak je geen film?

Een video maken om een verhaal te vertellen, een groep mensen, is niet genoeg. Bijvoorbeeld, in “Grand Theft Auto” en “Mass Effect 3” is het verhaal niet de belangrijkste attractie van het spel. In die spellen zijn de mechanica en de goede graphics de belangrijkste attractie.

Wil je begrepen en begrepen worden door het spelend publiek? En wat kwalificeert als publiek?

Een videoproductie heeft de beste kans om door het spelend publiek te worden begrepen. In die zin zijn er, zelfs als het resultaat niet perfect is, elementen die de spelers tenminste gemakkelijk kunnen begrijpen. Daarom denk ik dat video’s voor AROMA de communicatie ondersteunen.

Niet alle video’s moeten educatief zijn. Zij mogen de gebruiker niet in staat stellen een nieuwe reeks strategieën in zich op te nemen, nieuwe ethiek en nieuwe opdrachten te herkennen. Ze moeten er zijn om vermaak te bieden.

Hoewel van veel spellen producten kunnen worden gemaakt, denk ik persoonlijk dat video-animatie het meest geschikt is voor veel spellen, omdat het de gebruiker het spel op een extreme manier laat beleven. Voeg advertenties of speciale effecten toe. Als de deelnemers niet net als een normale speler met het spel bezig zijn, zal de verkoop niet erg goed zijn. Het is beter om een observatieprogramma te maken en het publiek te laten visualiseren hoe u maar wilt of het op hun DVD of Blu-ray enz. te zetten.

Lees meer:
Documentaire maken