Hoe soda te gebruiken en te beknibbelen

Auto laten polijsten

 

 

Beschermde voertuigen poetsen met zuiveringszout en water.

Het volgende voorbeeld geeft u een idee van hoe het proces werkt. Ik heb zelf de lak van mijn auto’s drie of vier keer met het product gepolijst en ben altijd tevreden met het resultaat.

Poetsen van lak met behulp van lakpolish van de fabrikant van het product.

Stap 1. De grondlaag wordt op het gewenste niveau aangebracht. Stap 2. De tweede laag grondverf wordt aangebracht met een droog/vochtig mengsel. De snelheid van het aanbrengen en de hoeveelheid base coat die wordt aangebracht is afhankelijk van de opbouwsnelheid en de toepassingsconcentratie. Het gewenste niveau van clopping paintwork polish ligt tussen de 5000 en 6000 grits en wordt gebruikt afhankelijk van het paneel, het object en de polijstcapaciteit van de applicator. Stap 3. De derde stap is het met de hand de auto polijsten van de basislaag om een goede afdichting te bieden voor de rest van de samenstelling. Stap 4. De snelheid van het aanbrengen en de hoeveelheid polish in de kuip is afhankelijk van de snelheid van het aanbrengen en de concentratie van de polish. Stap 5. Het polijstmiddel wordt opgewreven met een geschikte motorborstel. Stap 6. Het polijsten gebeurt met de hand met 2 tot 3 slagen met de klok mee, het polijstmiddel snijdt door de pasta waardoor het zeer gemakkelijk te controleren is en een mooie gelijkmatige afwerking te krijgen.

Hoeveel poetsmiddel moet u gebruiken, welk type motorvoertuig en nog belangrijker, welk soort poetsmiddel heeft u gekocht.

Autopoetsmiddelen; worden in het VK meestal geleverd in de vorm van harde allotempereditives die een korte tijd meegaan en uw lak een zeer glanzende en “wet look” afwerking geven. U kunt ze het beste zacht genoeg gebruiken om er in het voorjaar en de zomer nog een paar royale lagen wax op te laten zetten. Ze bouwen ook geen onvolkomenheden in het lakoppervlak op die in de verharder kunnen ontstaan, die dan ongelijkmatiger en Schuimbaarder kan worden.

Dorpels kunnen worden verwarmd en gepolijst in verwarmd water om de gladheid van de afwerking te verbeteren wanneer toegepast op de voertuigen bovenste of onderste oppervlak. Polijstmiddelen; deze zijn zacht om aan te raken bijna benzine op zoek in uiterlijk en bevatten zeer minimale reinigingseisen. Het gebruik ervan is vergelijkbaar met het gebruik van polijstpasta, maar de vereiste inspanning is veel groter omdat ze met behulp van een machine moeten worden gebruikt.

Keramische poetsmiddelen; deze hebben over het algemeen een zeer goed effect bij correct gebruik en er is slechts een beperkte hoeveelheid nodig om een zeer goede afwerking te verkrijgen. Zij kunnen echter zeer moeilijk te verwijderen zijn wanneer zij warm worden op de huid en een zeer droge afwerking geven, dus worden zij over het algemeen niet gebruikt, hoewel zij wel een zeer goede afwerking geven.

glanst van autolak met behulp van pigmenten en zorgt voor een wet Look afwerking van de lak waardoor de autolak een spectaculaire finish krijgt.

Autolak wordt blootgesteld aan de meest barre omstandigheden, vandaar de creatie van doorzichtige lagen en het is pas wanneer de autolak wordt blootgesteld aan barre omstandigheden door een ruw klimaat dat deze lakproducten hun afwerkingseffect verliezen.

Blanke lakken bevatten over het algemeen additieven en, wat nog belangrijker is, zij worden hoofdzakelijk vervaardigd uit een verscheidenheid van materialen. De blanke lak van het voertuig wordt gewoonlijk niet nat geschuurd omdat de prestaties van het lakwerk er niet door worden beïnvloed, zodat voor de meeste voertuigen de beste afwerking wordt verkregen.

Clear coat producten; bevatten over het algemeen zowel de tijd als de moeite die nodig is om het te maken. Low spec producten; zijn echter over het algemeen vrij gelijkaardig aan de bovengenoemde samenstellingen en geproduceerd door de fabrikanten om aan de toepassing te voldoen; zij zijn echter vaak niet zo duurzaam die door de elementen en het ruwe klimaat in het buitenland worden aangetast.

De meeste blanke lakken voor voertuigen zijn een combinatie van zowel de directe als de indirecte methode. Er zijn doorzichtige lakken die worden gebruikt in de vorm van een éénstapslak die beide processen direct op de carrosserie van het voertuig combineert. Deze producten worden gemaakt van voertuiglakken, slijpen en polijsten bovendien met de toevoeging van dichtingsproducten of de aanwezigheid van vulmiddelen op waterbasis.

Voertuiglakken in het VK zijn onderworpen aan de Britse norm BS AU 145d die betrekking heeft op de procedures voor beschermingsmerken. Deze Britse norm EN 1478 regelt ook de behandeling en verwijdering van behandelde aanhangwagens. inea geknoeid en voertuigen met aanduidingen die zijn afgegeven door het Ealing contractbreaking agentschap in Engeland. Het doel van dit bureau is te voorzien in een norm voor testen en documentatie die consistent is en bedoeld om de industrie en de doelgroep van gecontracteerde testers te verbeteren.