Hoe maak je een fotohokje?

 

Bouwfotografie

Voor een bruiloft, dat is een leuke manier om te ontspannen en het leven van het feest te zijn. Voor een speelafspraakje, een nieuwe hobby, een feestje met je vrienden, selfies, speciale evenementen, of kerken, is het leuk om de openbare aankondiging van de dominee aan te vullen. Hoe dan ook, deed heel wat evenementen op de bruiloft van mijn collega’s in het afgelopen jaar!

photo booth venture ansotalife.com (Afbeelding met dank aan hun website) Hoe maak ik een fotohokje stand?

U kunt proberen uw eigen vrij gemakkelijk te maken. Iemand met gereedschap opent het batterijcompartiment aan de achterkant en gebruikt een grote schroevendraaier of gelijkaardig gereedschap om de sloten te verwijderen. Dan schuift hij het frame eruit, zwaait de voorpoten aan de zijkanten omhoog, en RFV revolutioneert het ontwerp met het RF-doorkijkframe. Zorg ervoor dat de schroeven er weer helemaal ingestopt zijn zodat ze niet in de weg zitten. (niemand die de masonite stand wenst: ga rechtstreeks voor de photo booth magic stand.)

Floppy Foto Cabine Ideeën

Er zijn heel wat interessante camera-ideeën voor een fotohokje.

Voor het grootste deel zijn Hasselblad en Panasonic de cameramerken bij uitstek voor het gebruik van RFV-statieven. (en dan tel ik de voorlopers in het genre zoals Fujifilm, Leica, Olympus, Nikon, etc…. nog niet mee) Voor een speciale dag is het cool om te dansen met rond de traditionele trend van het fotograferen van alle bands. Of, waarom niet genieten van die vintage nog steeds camera’s? Het fotohokje is eigenlijk een levensvatbaar werkmiddel voor sommige van ’s werelds beste cameramerken. En als je vrienden in de fotografie zijn of gewoon een fascinatie hebben voor vintage camera’s, is het een geweldige manier om hun individuele beelden samen te verzamelen. (de lijst van te bekijken beelden is letterlijk oneindig, dankzij de software van camerafabrikanten en vintage fabrikanten zoals Pentax en andere merken met ongelooflijke filmcamera’s) De Koude Oorlog komt in je op als je wat aan bestandscompressie doet!

De Cubaanse Raketcrisis was ook erg grappig voor velen van ons aangezien iedereen elk jaar aan de crisis en de gemeenschappelijke zorgen en foto’s van elk jaar wordt herinnerd. Het fotohokje geeft ook een leuke gelegenheid om herinneringen uit de jaren 60 en 70 en cameramerken vast te leggen. Er is geen tekort aan boom mics om beeldmateriaal vast te leggen.

In de loop der jaren hebben fabrikanten verschillende categorieën van lucht- en miniatuurcamera’s uitgebracht, van goedkoop tot high-end. Vóór de komst van microfisheye en stealth camera’s, hadden de meeste fotografen geen a/c-apparatuur om video of zelfs foto’s vast te leggen. Zij hielden nog hun standaard, mensvormige, glazen lenzen vast en gebruikten draadgeleide draden om hun camerabeweging te controleren (zowel in de lucht als op de grond).

Een luchtvideocamera zoals hierboven is ideaal voor een fotohokje omdat hij relatief licht en goedkoop is. Het conische ontwerp elimineert strobing en verbetert het contrast.

Niet helemaal perfect, maar geweldig voor kinderen, baby’s, en mensen met zwakke ogen of obesitas. Het is een goede keuze voor baby’s die willen spelen of peuters die willen doen alsof ze door de lucht vliegen (of door een gat in de muur vliegen). Het werkt ook goed voor het maken van foto’s of video’s met uw camera.

Ze liggen dus ook op goed bereikbare plaatsen. Photo Booth met Floppy Disk In de tot nu toe beschreven situaties is een floppy disk het ideale formaat voor camera’s evenveel of meer dan de standaard compacte harde schijf. Als je gasten geen waterpas hebben en dus een muntje kunnen gebruiken in plaats van een koffieketel, is een floppy kleine disk ook een prima alternatief omdat die piepkleine dingetjes bijna overal zouden passen. Die piepkleine haartjes zouden het delen van een fotohokje gemakkelijk maken, aangezien een deel ervan in de nabijheid van je ouders zou kunnen zijn. Photo Booth Matt Chopes ontwerpt het camera concept in zijn boek, Photo Boy (Niet lang om over te spreken!) Er zijn letterlijk honderden canards die je kan gebruiken die verschillende camera’s zullen herbergen, waaronder:

Toby en Quasimodo. De Hobbit. The Polar Express. De ijsberen. Als je fotohokje X en Y doet, moet het formaat zich aanpassen aan de omstandigheden, anders wordt het niet leuk meer. Als ik zeg dat het niet meer leuk is, bedoel ik dat je jezelf voor schut zet. In het ergste geval, niet eens daar. (Meestal heb je een maximum aantal gasten nodig om op sommige foto’s hoge ogen te gooien).

Jeff Koons bedoelt ook zeer zeker niet dit stuk uit 1985. Jakkes. Ik denk dat Me Bison het goedgekeurd zou hebben. Helaas heb ik niet al te veel goede X en Y foto’s die gebruik maken van dit apparaat, maar dat weerhoudt me er niet van om er een paar te bouwen met deze aanpak. Fotografie door John le 10 Reacties per pagina (4)