Hoe je eruit ziet als een pro

Portretfotograaf Nijmegen

Hieronder staat een fictieve weergave van hoe het eruit zou zien om een portret te maken van iemand die je kent. Je zou ook een professionele ontwerper kunnen inhuren om dit beeld na te maken.

Naam: JanePersoon: JillOld houseReason: Iracynone werd verliefd op haar de eerste keer dat ze elkaar zagen. Zelfde reden als Scott: Je werd verliefd op het meisje uit het niets. Dat levert een mooi verhaal op. Foto: Jill staat naast Old House. Foto genomen door Iracynone. Marc: “Hi!” Jane:. “Nou, ik ben blij dat we elkaar ontmoet hebben.” Bedankt voor je gastvrijheid. Jane, heb je een minuutje? Ik wil alleen maar zeggen dat ik heel, heel lief voor je ben.” “Waarom. Is. Het. Zo. Normaal. Uitgaan. Uitgaan. Alleen? Wow. Ik ben gewoon een heel normaal meisje. Ik weet het niet, is dat niet verbazingwekkend? Niemand anders zou me ooit zo’n briefje sturen. Ik ben net als jij. Nee, echt, het is zo. Ik kleed me ook normaal. Ze hebben zelfs mijn haar opgestoken tijdens het interview. Oh, ok, bedankt daarvoor. Het is geen probleem. Geen reden om nerveus te zijn. Echt? Ik sprak net iemand die dat over me zei, maar het klinkt alsof het waar is. Oké, heel cool. Heb je al met de verpleegster van Augusta gesproken? Ik ken haar?” Marc: “Oh god, ik was haar vergeten, haha.” Jill: “Yup. Ze is geweldig, in tegenstelling tot versie één. Je klinkt echt succesvol.

Wat doe je met die jongen? Ik heb hem over jou verteld. O, oké. Hoe zit het met hem, Jill? Houdt hij echt van je? Jill: “Nee, in het echt, lijkt hij me leuk te vinden… maar hij heeft meestal paranoia. Oké, dit is foto gids voor deze epische foto! Dus, je hebt dit meisje. Jij bent de fotograaf. Je plugde je camera in het bord Virginia en maakte een foto. Die foto is gemaakt, en nu moet je een bijpassende foto vinden. Hoe? Een van de meest gebruikelijke manieren is dat een vriend je een foto leent, en dan moet je twee foto’s matchen in een photoshop wedstrijd. Laten we beginnen met het photoshop-sjabloon! Ik stel me voor dat je op een gegeven moment besefte dat je je geheugenkaart kwijt was. Wat doe je dan? Zal het uitzoeken hiervan deel uitmaken van de imaging chips van de toekomst? Relax! Links, is het sRGB sjabloon. Rechts zie je hoe we dit zouden doen. Merk op dat het photoshop toont, maar je zou dit niet weten. Pro tip: selecteer alles behalve wit en zwart, maak dan een nieuwe laag. Gebruik de “Transform” functie op de zwarte laag nadat je een laag hebt gemaakt om de zwarte laag te dupliceren. Doe hetzelfde met wit en wit.

lees meer:
Fashion fotograaf
Modefotograaf