Hoe gebruik je een korte

Photobooth

Een korte wandeling langs de spuitende vrolijke mensen, het eten wordt waarschijnlijk verpest en dan komt je meute de deur uit, bedelend om foto’s. Een paar kraampjes geeft de mogelijkheid om een koffietafelboek te maken of een brochure te schenken, maar wat is een fotoboek zonder merchandising? Reclameplaatjes of de beste foto’s ooit van je feestervaring. Dan zijn er nog de accessoires, je kunt er in opgaan, het vasthouden, er foto’s mee maken, het t-shirt signeren, een bubbel koffiebeker, er is geen limiet.

U kunt het ook gebruiken om uw product of uw diensten te verkopen. Historisch gezien werden kiosken ook in de detailhandel gebruikt om foto’s van goederen te tonen, maar hoewel dat ook door bloggers en andere kunstenaars wordt gedaan, is dat niet vanzelfsprekend. Je kunt briefpapier, fotolijstjes, t-shirts, andere koopwaar zoals mokken, etenswaren of zelfs educatief materiaal verkopen.

Dit is niet alleen een goede manier om uw producten aan de man te brengen, het is ook een uitgelezen kans voor u om nieuwe mensen te ontmoeten of uw publiek beter te leren kennen, zoals uw huidige klanten of wilt u netwerken met nieuwe klanten.

De voordelen van het gebruik van een photobooth zijn aanzienlijk:

uw project zou langer dan 2 weken kunnen duren en duurzaam zijn. U kunt ze gebruiken voor wedstrijden of openbare evenementen, het opent een groot aantal creatieve licenties die u kunt uitgeven.

U kunt ze gebruiken voor wedstrijden of openbare evenementen, het opent een groot aantal creatieve licenties die u kunt uitgeven. Uw inhoud kan een lange vorm hebben, bijvoorbeeld een biografie of artikel.

voor bijvoorbeeld een biografie of artikel. Feedback van het publiek kan gebruikt worden als handel, zeg met je klanten, ze zeiden dat het er goed uitzag, maar ik had geen bordje dat dat aangaf, dat is geen klacht, ik was gewoon niet oplettend dat ze er waren.

mensen ontmoeten van buiten de stad.

kunnen ook niet-professionele fotografen dat doen door hun portfolio’s te laten zien.

Het kan gebruikt worden als een promotiemiddel om toekomstige klanten aan te trekken.

Een bijzonder aantrekkelijke eigenschap van een photobooth is dat je volledig gepersonaliseerde feedback op je werk kunt krijgen. Je fb een klant een foto van zichzelf, zullen ze inspraak hebben in het eindresultaat? Zullen ze de achtergrondkleur mooi vinden? Misschien kan je te weten komen of ze het leuk zullen vinden om naar je evenement te komen – is het te licht? Is het ontwerp een goede match voor hun merk?

Het is ook zinvol om goed op de locatie te letten – plattegronden zijn relevant. Hoe goed is de photobooth in de ruimte geplaatst: worden de discrete lasers gebruikt om foto’s te nemen, of is het een plek waar je kunt zitten en een boek of krant kunt lezen? Heeft het lichtschema goed gewerkt voor het grafische ontwerp? Kijk eens rond, en probeer zo snel mogelijk feedback te krijgen.

Ik raad u aan naar een afdruklab te gaan om uw prachtige, hoogwaardige foto’s op hoogwaardig canvas te laten afdrukken.