Fotografie en Fotografie

Fotograaf Oss

Om van zijn werk te kunnen profiteren, moet een fotograaf een reeks foto’s samenstellen en met behulp van een camera foto’s maken die vervolgens door iemand anders worden vastgelegd, meestal in een tweede of derde model.

Uitzicht van de fotograaf Wat is een fotocamera? Een fotocamera is een camera die niet beweegt wanneer de fotograaf fotografeert. Met andere woorden, de camera staat stil. Een camera met een bewegend kenmerk wordt bijvoorbeeld een statief genoemd, en een camera die niet beweegt wordt bijvoorbeeld een fisheye genoemd.

Waarom is fotograferen op een statief een technische uitdaging voor een fotograaf? Om lange belichtingen te kunnen maken op de hoogste snelheid van de camera, moet een fotocamera een motor hebben die de versnellingsbak van de camera beweegt. De versnellingsbak is de “motor” van de camera, hoewel hij niet het maken van de foto’s aandrijft. Zelfs het dragen van een statief zorgt ervoor dat de snelheid van uw motor in het bovenste kwartiel ligt van de snelheden die beschikbaar zijn op de filmcassettes van de Eastman Kodak Company. Om deze reden is fotografie nog steeds een zeer technisch middel om foto’s te maken en over te brengen.

De mening van de fotograaf

Wat is fotojournalistiek? Het fotograferen van evenementen die geen beelden van zichzelf opleveren, wordt evenementenfotografie genoemd. Evenementenfotografie is een professionele categorie van fotojournalistiek. Om foto’s te kunnen maken – grote, verbijsterende, heldere, lange belichtingen – moeten evenementenfotografen andere omstandigheden creĆ«ren dan een fotograaf die zich toelegt op het fotograferen van intieme of persoonlijke gebeurtenissen. Het idee achter deze categorie fotografie is om niet de mensen en het milieu van het evenement vast te leggen, maar de gebeurtenissen die het evenement mogelijk maken. Evenementenfotografie ziet er als volgt uit: Ik ben een journalist

Twee vreemden en een vriend lopen langs de straat

  • Een journalist loopt uit zijn auto
  • Naar een huis, dat zo stil is als een kerk
  • Een krantenman met een paraplu
  • Een journalist loopt in een foyer
  • Naar een woonkamer – onnatuurlijke verlichting
  • Er zijn geen fotografen.
  • Politieagenten gekleed in uniformen
  • Politieagenten met wandelstokken
  • Een politieagent rechts met een stok in zijn hand