De beste productfotografie kiezen

Reclame, Reclamebureau, Bedrijf, Camera

Hier zijn enkele richtlijnen die u zullen helpen bij het kiezen van de beste productfotografie voor uw marketing- en reclamecampagne:

Met welke categorieën wil je werken?

Nieuwsgierigheid is een goed uitgangspunt. qua categorie zijn er over het algemeen drie categorieën bedrijfsafbeeldingen: standaard, dynamisch en expressie. Het belangrijkste onderdeel van het selectieproces is om erachter te komen wat de klant verwacht te zien. Vraag verschillende klanten die soortgelijke producten als u hebben gehad naar hun ervaringen. Zijn hun verwachtingen realistisch? Zijn ze wat je redelijk hebt gevonden? Dit zal u helpen het proces van beeldselectie te begrijpen en zal veel tijd besparen voor de tweede stap, namelijk het maken van de afbeelding op basis van de klantspecificatie.

Kijk naar de stockfoto's op internet. Er zijn er veel en elk bedrijf zou stockfotografie van hun producten kunnen gebruiken. Het geeft u een idee van hoe het product eruit zal zien als het uiteindelijk ontwikkeld is.

Kun je de stijl omschrijven die je zoekt?

Er zijn bepaalde kwaliteiten die worden verwacht voor een productafbeelding. Dit is wat de klant heeft gezegd dat ze wilden. Als de klant bijvoorbeeld zei dat ze een glamoureuze stijl wilden, zou de afbeelding glamoureus moeten zijn. Omgekeerd, als de klant een conservatieve stijl wilde, zou het beeld conservatief moeten zijn. Maar het hoeft in geen geval iets te zijn dat in de buurt komt van wat je hebt waargenomen.

De wereld rond reizen

Zoals eerder vermeld, zijn afbeeldingen niet gelijk gemaakt. Zelfs een glamoureus stadsbeeld is moeilijk vast te leggen op een computerscherm, laat staan ​​in zwart-wit. technieken, technieken, technieken worden achter de schermen gebruikt om elk beeld interactief te maken, zelfs als het in een andere Sun May Direct-kleur is!

Er zijn kunstenaars die gespecialiseerd zijn in interieurs met levendige kleuren en een passie hebben voor het beschrijven van ruimtes. Veel mensen vragen me naar kleuren en wat er nodig is om een ​​bepaald beeld levendig te laten voelen. Het draait allemaal om de sfeer, het gevoel en de algehele uitstraling van het beeld. Voordat ik deze vraag beantwoord, weet ik dat er rillingen over je rug lopen; als een afgrond die zich opent. Nou, wen er maar aan, het is een gecatalogiseerd beeld van je soulhome…

Ik had een klant die naar mij toe kwam voor hulp bij hun imago. Ze vroegen of ik hun eerste afbeelding (een digitaal stilleven) mocht beoordelen en bekritiseren. Ik heb een Mindful Garden Roughness Green-afbeelding gemaakt die ze konden gebruiken in combinatie met hun cv-afbeelding om de richting van hun uiterlijk en berichtgeving te verduidelijken.

This client wanted a "growing business" image, so I created a large workspace in Photoshop. I Save as a DPP file and save a new file as a graphics file for layer blending. In other words, saving the image as a file that is a transparent background. When you save this image, it becomes a transparent image that can be placed over top of any other image. This is a great start but this is just the tip of the iceberg.

Blend

Go to Filter>Blend Visualise> reliever file. This window will let you set the base colour of the image that you want. Then simply change the blend size using the control that looks like a Warpperture.I used this image to check and it actually blend into the background rather nicely.

Colour

Depending on what the client has chosen to include, I will try and create a Gradient Colors layer style. This is good if they have made it very dark in the background. With a little more effort, such as choosing complementary colors, you can make the image really pop.

questioning

Once the image is created, I will check it against the client's specifications. If there is anything I need to get rid of, I will sanity check the file and if it is clearly not what the client has asked for, I will remove it. If there is a lot of debris, such as commas, line breaks or stylistic errors, I will suggest removing it.

Als de opdrachtgever specifieke aanwijzingen heeft gegeven, zoals bij een zwarte achtergrond, zal ik ervoor zorgen dat ik deze ook meeneem. Door de instructie op te nemen, is deze meer instructief voor de eindgebruiker. Als er een deadline is die moet worden gehaald, zoals een videoproductie, voeg ik afbeeldingen toe die de video verbeteren en maak ik een apart bestand voor de video. Dit zal het bestand opruimen en als het een webgebaseerd project is, zal ik taalbestanden opnemen die zullen worden getranscribeerd.